Sinterklaas Kinderbingo & Pietenshow!
Zaterdag 21 november organiseren wij een fantastische interactieve middag voor de kinderen in Sinterklaassferen!
Lekker thuis in de huiskamer meespelen voor diverse mooie prijzen en meedoen met de wervelende Pietenshow.
De show zal omstreeks 15:00 starten en duren tot circa 17:00.
Helaas gaan dit jaar de intochten, Sinterklaasfeesten en diverse Pietenshows niet door. Daarom organiseren wij voor de jongsten onder ons een fantastische Sinterklaasmiddag, in de huiskamer bij jou thuis!
Bij aanschaf van de Sinterklaas Kinderbox zit een bingokaart.
In totaal spelen wij twee rondes van tien prijzen per ronde, in totaal zijn er twintig fantastische prijzen te winnen.
Uiteraard is het de bedoeling dat de ouders deze middag een handje helpen. Heb je bingo? Dan kom jij misschien bij onze Sint en Pietjes live in de uitzending!
De Sint heeft aan iedereen gedacht. Achterop de bingokaart staat een kleurplaat.
Deze kleurplaat kan worden ingekleurd en na de show worden ingeleverd bij de locatie waar het pakket is opgehaald (datum volgt nog). Bij het inleveren van de kleurplaat kan iedereen zijn of haar schoentje zetten. De Sint en zijn Pietjes zullen zorgen dat ieder kind een leuke attentie zal krijgen!
Verder kan er worden meegespeeld met het gouden pakje. Bij aanschaf van het gouden pakje speel je mee voor de hoofdprijs van de middag, en wellicht wordt deze prijs door Sinterklaas bij jou thuis bezorgd deze middag!
De Kinderbox is via de onderstaande link te bestellen. De Kinderbox kost €16,50, dat is inclusief bingokaart, kleurplaat (en schoentje zetten) en wat lekkers.
Meespelen voor het gouden pakje kost €3,50. Afhalen van de Kinderbox kan bij de bekende adressen en is aan te geven tijdens het online bestellen van de Kinderbox!