‘Sinterklaas Koffer-Bingo!’
Na het succes van de vorige ‘Locktober Bingobox’, organiseren wij weer een fantastische avond met goed gevulde borrelbox.
Deze editie verzorgen wij een unieke ‘Sinterklaasbox’.
De ‘Sinterklaasbox’ bestaat weer uit diverse toepasselijke lekkere items.
Wij gaan daarnaast weer onze eigen unieke bingo verzorgen in combinatie met de welbekende koffers – of in dit geval pakjes!
Pakjesavond
Na het succes van de afgelopen online bingo’s gaan wij de bingoballen weer laten rollen, maar dan overgoten met ons unieke sausje.
Bij aanschaf van de box zit weer een bingokaart met unieke nummers. Is jouw kaart vol? Dan heb je bingo!
Het unieke aspect is dat wij niet jouw prijs bepalen, die bepaal je zelf. Via een live-verbinding kom je bij ons in de studio en kun je één van de 30 (!) pakjes zelf uitzoeken.
Wij spelen in drie rondes, waarbij in iedere ronde 10 pakjes worden weggegeven aan diegene met de juiste bingocombinatie.
Dit zijn weer fantastische en zeer grote prijzen.
Verder kun je deze editie meespelen met de het GOUDEN PAKJE!
Het gouden pakje wordt verloot onder de deelnemers die zich hiervoor hebben ingeschreven.
 De prijs is niets minder dan een feestcheque t.w.v. €1.000,00 te besteden bij één van de deelnemende cafés (wensen en datum in overleg)! Deze prijs wordt de betreffende avond bij je gebracht, hoe mooi is dat?! Meespelen met de Gouden Koffer kan al vanaf €5,00.
Uiteraard zijn er meerdere bingokaarten aan te schaffen (extra bingoboekje €7,50). Zie hiervoor de opties in het bestelmenu via de onderstaande link.
Geen interesse in de ‘Sinterklaasbox’ maar wel graag meespelen? Dat kan ook. Deelname in combinatie met één bingoboekje kost €15,00.
Kortom, wij gaan weer zorgen voor een onvergetelijke, gezellige én veilige avond bij jou thuis op zaterdag 21 november 2020, aanvang 19:30. Uiteraard weer met de muzikale omlijsting van DJ, zanger en huispresentator Harold Boldewijn.
?Bestel snel de box via de onderstaande link om dit spektakel niet te missen!?